DE WIEG

DE WIEG

Er is weer een nieuwe klassieker.

De wieg van Moonboon is een game-changer als het gaat om functionele slaapproducten, omdat de wieg je kind laat slapen op een vlakke en stevige basis terwijl het toch profiteert van de wiegende bewegingen waar de Babyhangmat bekend om staat.

highlighted image

WIEG

De Wieg is ontworpen voor kinderen vanaf 3 kg en wordt gebruikt als aanvulling of alternatief voor de Babyhangmat of in plaats van een gewoon babybedje dat op de grond staat.

De Wieg is voor het designbewuste gezin dat hun kind wil laten slapen op een vlakke ondergrond met een stevige basis. De lange binnenmaten en het open ontwerp zijn ideaal voor kinderen die rust vinden in het volgen van hun omgeving of die het warm hebben in de omhullende geborgenheid van de Babyhangmat.

Nu winkelen

Essential Wieg Bundle

Creëer de beste slaap voor je baby met een wieg met vlakke bodem, GOTS-keurmerk en de stilste motor op de markt. Met onze Essential Wieg Bundle krijg je beide voor een geweldige bundelprijs, zodat je meteen kunt beginnen.
highlighted image

Classic Cradle Bundle

De ruime Wieg met vlakke bodem en GOTS-keurmerk, de zachte bewegingen van de Motor en de praktische en stijlvolle Statief Standaard. Met Moonboon's Classic Wieg Bundle krijg je alle drie voor een aantrekkelijke pakketprijs, zodat je je kind de beste nachtrust kunt geven.
highlighted image

MENING VAN DESKUNDIGEN


Ik kan echt geen enkele reden bedenken om een gewoon bed of wiegje op de grond te gebruiken.

- Mia Bernscherer Bjørnfort, Slaapadviseur en Verloskundige

logo
VLAKKE ONDERGROND

Combineer een platte en stevige basis met de kalmerende bewegingen die je kent van de Moonboon Babyhangmat. Het vervangt de behoefte aan een bed of een wieg op de vloer.

logo
ONTWIKKELD DOOR SLAAPEXPERTS

Voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en is ontwikkeld in samenwerking met slaapexperts. GOTS-gecertificeerd met zorg voor het milieu.

logo
LANGE BINNENMATEN

De binnenafmetingen zorgen ervoor dat de Wieg ruimer en opener is dan de Babyhangmat, die sommige kinderen verkiezen of nodig hebben om tot rust te komen.

HOE WERKT DE WIEG?

De Wieg is ontworpen voor de Veer, Wiegmotor en de Statief Standaard van Moonboon.

De soepele bewegingen van de Wieg - op en neer - doen denken aan de tijd in de baarmoeder en in combinatie met de voordelen van een vlakke, stevige basis, creëert het een kalme en ontspannen sfeer waardoor de kleintjes in slaap vallen.

De Wieg is een redder in nood voor ouders die hun kinderen meer rust en een betere nachtrust willen geven, omdat het de tijd vrijmaakt die anders besteed zou worden aan het wippen op een yogabal, het wiegen van de baby in de armen of iets anders.

    De Wieg is voor:
  • kinderen die zich meer op hun gemak voelen in een open Wieg dan in de omhullende veiligheid van de Babyhangmat
  • kinderen die rust vinden in de heerlijke wiegende bewegingen van de Wiegmotor
  • nieuwsgierige kinderen die rust vinden in het kijken naar hun omgeving
  • children with a good inner warmth, who get hot quickly

kinderen met een goede innerlijke warmte, die het snel warm krijgen Het is ook geschikt voor kinderen met speciale behoeften die niet goed tegen de kromming van de Babyhangmat kunnen, maar waarvan de ouders het kind toch de voordelen van de schommelende bewegingen willen geven. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als het kind een heupbrace heeft.

highlighted image

WAAROM KIEZEN VOOR DE WIEG?


- Developed by experts
- Combine the flat base with bouncing movements
- Long interior dimensions
- Calming effects for more and better sleep
- GOTS-certified with care for the environment
Ontdek hier

MOET IK KIEZEN VOOR DE WIEG OF EEN BABYHANGMAT?

De Wieg is groter en opener dan de Babyhangmat, waar sommige kinderen de voorkeur aan geven. Hierdoor kan de baby op een vlakke ondergrond of een stevige ondergrond in slaap worden gebracht, terwijl de baby toch de heilzame schommelbewegingen kan maken waar de Babyhangmat bekend om staat.

De Wieg is ook geschikt voor kinderen met speciale behoeften die niet goed tegen de kromming van de Babyhangmat kunnen, maar waarvan de ouders het kind wel de voordelen van de schommelende beweging willen geven.

De Moonboon Wieg heeft langere binnenmaten dan de Babyhangmat, waardoor het kind meer ruimte heeft. Naast de voor de hand liggende voordelen van een platte bodem, verlengt de Wieg ook het gebruik van de Statief Standaard en de Wiegmotor.

RESPECT VOOR HET MILIEU

De Wieg heeft een GOTS-keurmerk en is ontwikkeld van ecologische en recyclebare materialen met zorg voor het milieu. Het GOTS-keurmerk is je garantie dat het biologische katoen dat voor het product is gebruikt, voldoet aan de allerhoogste normen voor katoenproductie - van de herkomst van het katoen tot het eindproduct. Je kunt de Wieg met een gerust hart gebruiken, want de Wieg is geproduceerd zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën of pesticiden.

SCANDINAVISCH DESIGN

De Wieg heeft het iconische Moonboon design. Een stijlvol en Scandinavisch ontwerp dat in elk huis past. Het strakke en ingetogen ontwerp verbergt netjes de technische details zodat het product niet opvalt en geen esthetische ruimte inneemt in je huis.

De Wieg van Moonboon is bekleed met 100% biologisch katoen van hoge kwaliteit met GOTS-keurmerk. Het katoen is gewassen in psylliumschillen voor een zachte en natuurlijke uitstraling. De zijkanten van de wieg zijn doorgestikt in het bekende harlekijnpatroon, dat ook terugkomt in Moonboon's Voedingskussens en Babydekens.

De Wieg is ook voorgewassen, dus dat hoef jij zelf niet te doen.

PRODUCTVEILIGHEID

Veiligheid is het allerbelangrijkste als het om kinderen gaat. Bij Moonboon gaan we verder dan je verwacht om ervoor te zorgen dat we zo veilig mogelijke producten kunnen leveren. Daarom is de Moonboon Wieg ontwikkeld in nauwe samenwerking met experts en voldoet hij aan de Europese veiligheidsnorm EN 1130:2019.