WITTE RUIS APPARAAT

Baby's houden van witte ruis. Ze zijn eraan gewend. Voordat een baby wordt geboren, brengen ze hun dagen en nachten door in de baarmoeder, omringd door het rustgevende menselijke gezoem van het lichaam van hun moeder.

Het kloppen van het hart van de moeder, het geluid van bloed dat door haar lichaam stroomt en de ritmische ademhaling vormen samen een geruststellende mix van geluiden.

Als de baby wordt geboren, bevindt hij zich plotseling in een verontrustende wereld van stilte en onbekende geluiden. Producten met witte ruis creëren een comfortabele geluidsomgeving die doet denken aan de baarmoeder. Het kalmeert je baby en helpt de baby te stoppen met huilen en sneller in slaap te vallen.

highlighted image

WITTE RUIS APPARAAT

Moonboon heeft een Witte Ruis Apparaat ontwikkeld speciaal om baby's en kinderen te helpen beter te slapen. Met het Witte Ruis Apparaat krijg je 10 ontspannende slaapgeluiden, waaronder baarmoedergeluiden, bruine ruis, witte ruis en roze ruis. Sommige kinderen vinden het fijn om een beetje licht aan te hebben tijdens het slapen, voor een veilige en warme omgeving. En we willen niet dat je in het donker rondstrompelt. Daarom heeft het apparaat een ingebouwd nachtlampje met een warm en aangenaam licht dat gemakkelijk aan en uit kan worden gezet.
Productgegevens bekijken
logo
SNELLER INSLAPEN EN BETER SLAPEN

Kies tussen witte, roze en bruine geluiden - en baarmoedergeluiden met het geluid van mama's buik. De geluiden zorgen voor geruststelling en kalmte, waardoor je kindje sneller in slaap valt en beter slaapt.

logo
BRENG ‘M MEE

Neem de speaker overal mee naartoe. Met de siliconen band kun je het apparaat gemakkelijk ophangen, bijvoorbeeld in de dwarsbalk van de babyhangmat. En met de oplaadbare accu heb je geen kabels nodig.

logo
GEBRUIK ZONDER SMARTPHONE

Goed en doordacht ontwerp. Ons Witte Ruis Apparaat werkt zonder app of smartphone. Laat de speaker een rustgevende omgeving creëren en houd je telefoon vrij voor andere dingen terwijl je kind rustig slaapt.

10 ONTSPANNENDE SLAAPGELUIDEN


Geluiden uit de baarmoeder - #1 Hartslag van de moeder en #2 Baarmoedergeluiden
Deze bootsen de natuurlijke en rustgevende geluiden na die baby ervaart als hij in mama's buik zit. Het ritmisch kloppende hart en het bloed dat door het lichaam stroomt is vertrouwd en geruststellend.

Witte ruis - #3 Statisch, #4 Bootmotor en #5 Airconditioner
Deze geluiden bestrijken alle frequenties en zijn ontworpen om andere achtergrondgeluiden te verdoezelen en een gevoel van rust te geven. Kies tussen statisch geluid, een bootmotor of een airconditioner.

Roze ruis - #6 Kalme golven, #7 Ritselende bladeren en #8 Zachte zomerregen
Deze geluiden komen uit de natuur - ze creëren een aangename, rustige en niet door de mens gemaakte omgeving voor baby, zoals kalmerende golven, ritselende bladeren en zachte zomerregen.

Bruine ruis - #9 Donder en #10 Knisperend kampvuur
Bruine ruis heeft een dieper geluid dan roze of witte ruis. Zware regen met onweer en het geluid van een kampvuur zijn onze keuzes.

WAT IS WITTE RUIS?

De term witte ruis heeft betrekking op een aantal geluiden die rustgevend of verlichtend kunnen zijn of kunnen helpen om je te concentreren.

Witte ruis is een combinatie van verschillende geluiden die samen een geluid vormen dat alle frequenties omvat en plotselinge veranderingen in het omgevingsgeluid blokkeert. Met andere woorden, witte ruis maskeert andere geluiden in de omgeving en blokkeert plotselinge veranderingen in het geluid. Omdat witte ruis aanhoudend is, kan de luisteraar zich niet concentreren op het geluid, waardoor het gemakkelijker wordt om in slaap te vallen of weer in slaap te vallen. Er zijn verschillende soorten witte ruis, elk met zijn eigen functionele kwaliteit. Het kan bijvoorbeeld roze ruis en bruine ruis zijn. De geluiden lijken erg op elkaar. Daarom heeft elke variatie een kleur gekregen om ons te helpen ze van elkaar te onderscheiden. De geluiden verschillen van elkaar door verschillende energieniveaus en frequentieverdelingen. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze een positief effect hebben op slaap en ontspanning.

Alle kinderen zijn anders. Sommigen vinden rust in witte ruis, anderen in bruine ruis, roze ruis of baarmoedergeluiden. Daarom hebben we geluiden van zowel witte, roze als bruine geluiden opgenomen, evenals twee baarmoedergeluiden die de geluiden van de tijd in de baarmoeder nabootsen. Dit alles om een rustgevende omgeving te creëren die je kind helpt rust te vinden en beter te slapen.

WANNEER EN WAAROM MOET IK EEN WITTE RUIS APPARAAT GEBRUIKEN?

Voor ouders kan het zwaar en geestelijk vermoeiend zijn om een kind te hebben dat lange tijd huilt en niet wil slapen. Voor de ouders zelf kan het ook een grote uitdaging zijn om voldoende slaap te krijgen. Zelfs als je de borstvoedingsfase voorbij bent en 's nachts meerdere keren wakker wordt, kan je kind moeite hebben om rustig te worden of in slaap te vallen.

Om je baby te helpen om in slaap te vallen, raden deskundigen een aantal ontspanningsmethoden aan om je baby op weg naar de slaap te helpen. Witte ruis kan hierbij enorm helpen.

Het Witte Ruis Apparaat van Moonboon werkt voor alle leeftijden en is een uitkomst voor ouders die hun kinderen beter willen laten slapen. Het werkt ook geweldig in combinatie met het kalmerende schommelen van de babyhangmat. Witte ruis creëert een rustige, kalme sfeer die baby's en kinderen helpt ontspannen en het hele gezin kan helpen beter te slapen.

VOORDELEN VAN EEN WITTE RUIS APPARAAT

Velen raden Witte Ruis aan vanwege twee bijzondere eigenschappen:

1. Voor het slapen gaan: Witte ruis heeft een kalmerend effect dat het kind helpt in slaap te vallen en beter te slapen, ongeacht de andere geluiden die er in de omgeving kunnen zijn.
2. Tijdens het slapen: het is bewezen dat witte ruis andere geluiden blokkeert. Witte ruis heeft een kalmerend effect en blokkeert plotselinge storende veranderingen in geluid of volume waar het kind anders van zou schrikken of misschien wakker van zou worden.

highlighted image

ONS WITTE RUIS APPARAAT GEBRUIKEN:

Wat slaapbehoeften betreft, zijn alle kinderen anders. Om het juiste geluid voor je kind te vinden, raden we aan om het uit te proberen en te kijken hoe ze reageren.

Plaats de speaker in de buurt van je kind, zet hem aan en zoek een geschikt geluid. Begin met het geluid dat jou het meest aanspreekt. Als het geen effect heeft, probeer dan één voor één de andere geluiden om het geluid te vinden dat je kind het prettigst vindt.

Na een paar minuten zullen de meeste kinderen kalmeren of in slaap vallen. De speaker bootst de geluiden na van de tijd in de baarmoeder, zorgt voor een aangename sfeer en blokkeert afleidende geluiden. In korte tijd heeft het een kalmerend effect. Het geeft je ook de rust die je als ouder nodig hebt.

Witte ruis helpt, maar lost niet alle slaapproblemen op. Onthoud dat het heel normaal is dat baby's 's nachts wakker worden en dat het niet per se een teken is dat er iets mis is. Het is niet realistisch om te verwachten dat baby's en kinderen de hele nacht doorslapen. Soms hebben ze een flesje, een schone luier of een knuffel nodig. Maar de kans is groot dat witte ruis ze kan helpen om snel weer in slaap te vallen.