WIEGMOTOR 2.0

Ontdek de stilste schommelmotor op de markt

De Wiegmotor 2.0 is de helpende hand die je nodig hebt om je baby zachtjes in slaap te wiegen in de Wieg, Babyhangmat of Babyhangmat voor Tweelingen.

Tests door een onafhankelijke derde partij hebben aangetoond dat de motor de stilste kwaliteitsschommelmotor op de markt is en dat je hem zo lang kunt laten draaien als je wilt dankzij de onbeperkte timer. Het tempo van de bewegingen is ook gemakkelijk aan te passen.

Door de Scandinavische stijl te combineren met de know-how van onze slaapexperts, kun je er gerust op zijn dat je baby veilig en gezond slaapt.

logo
DE STILSTE MOTOR

We hebben de Wiegmotor 2.0 vernieuwd en tests uitgevoerd door een onafhankelijke derde partij tonen aan dat het geluidsniveau (dB) 27% lager is in vergelijking met andere kwalitatieve schommelmotoren op de markt.

logo
ZACHTERE BEWEGINGEN

We hebben naar jullie geluisterd. Onze slaapexperts hebben de Wiegmotor vernieuwd om nog zachtere bewegingen te maken en hebben een nieuwe onbeperkte timerfunctie ontwikkeld met instelbaar tempo voor de behoeften van je kind.

logo
ALS HET NIET VEILIG IS, VERKOPEN WE HET NIET

De Wiegmotor is ontworpen en ontwikkeld in Denemarken. Hij is getest op veiligheid door onze Deense ingenieurs en veiligheidsadviseurs.

highlighted image

HOE WERKT DE WIEGMOTOR 2.0?

De Wiegmotor 2.0 is ontworpen voor gebruik met de Wieg, Babyhangmat of Babyhangmat voor Tweelingen en kan je baby veilig en zachtjes laten schommelen.

Je kunt de schommelsnelheid aanpassen en de timer instellen voor de gewenste looptijd.

De zachte bewegingen zijn ontworpen door onze slaapexperts om je baby te helpen tot rust te komen en rustiger te slapen, zodat jij je met andere dingen kunt bezighouden in de wetenschap dat je baby veilig slaapt.

Meer zien

KIES EEN VEILIGE SLAAPOMGEVING VOOR JE KIND

Bij Moonboon doen we nooit concessies op het gebied van veiligheid en onze producten worden voortdurend getest op veiligheid.

De Wiegmotor 2.0 heeft een CE-keurmerk en is ontworpen en ontwikkeld in Denemarken. Hij is uitvoerig getest op veiligheid door onze Deense ingenieurs en veiligheidsadviseurs. Je kunt er dus volledig op vertrouwen dat hij je kind in alle veiligheid een betere slaapomgeving zal bieden.

*Voor de veiligheid is de Wiegmotor 2.0 uitgerust met een veiligheidsfunctie die de motor automatisch stopt na 12 uur.

MET RESPECT VOOR HET MILIEU

De Wiegmotor 2.0 is veel milieuvriendelijker dankzij een betere en efficiëntere functionaliteit en minder componenten.

Onze Deense productontwerpers en ingenieurs hebben hard gewerkt om de Wiegmotor aanzienlijk te upgraden om de prestaties en functionaliteit te verbeteren, maar ook om de voetafdruk van het product op het milieu aanzienlijk te verminderen.

Wij geven om de toekomst van je kind en de toekomst van de planeet.