HUUR MOONBOONPRODUCTEN

HUUR MOONBOONPRODUCTEN

ALS WE DELEN, BESCHERMEN WE HET MILIEU

Bij Moonboon ondersteunen we een circulaire economie en maken we het gemakkelijk en veilig voor alle gezinnen met jonge kinderen om onze producten te recyclen.

MILIEUBEWUST We ondersteunen milieubewuste keuzes.
ZO GOED ALS NIEUW We maken professioneel schoon en voeren kwaliteitstests uit.
VEILIGHEID GETEST We voeren veiligheidstests uit, zodat iedereen rustig kan slapen.
GARANTIE We garanderen volledige functionaliteit.

WAAROM HUREN BIJ MOONBOON?

MILIEUBEWUST

Bij Moonboon willen we het milieu beschermen en we zijn dan ook erg trots op onze GOTS-certificering. Onze producten zijn daarom waar mogelijk gemaakt van hoogwaardige biologische materialen. Om samen met jou de circulaire economie te ondersteunen, willen we het je gemakkelijk maken om onze producten te recyclen.

Als je de producten van Moonboon huurt, huur je materiaal dat al door andere gezinnen is gebruikt. Je deelt dus de spullen en op deze manier draag je bij aan de zorg voor het milieu. Ook financieel is het een goede keuze - je huurt onze apparatuur voor een vaste maandelijkse prijs zonder verplichte periode.


OP VEILIGHEID GETEST EN GEREINIGD

Veiligheid is de basis van de producten van Moonboon en we doen geen concessies aan kwaliteit als het om onze kinderen gaat - ook niet als we gebruikte materialen verhuren. Daarom testen we altijd de veiligheid van onze producten voordat de uitrusting naar een nieuw gezin gaat. Zo kan iedereen rustig slapen.

We wassen het gebruikte materiaal ook en zorgen ervoor dat het 100% schoon is, vrij van bacteriën en helemaal klaar voor hergebruik. De producten worden professioneel gereinigd en alle elementen worden op kwaliteit getest en waar nodig vervangen voordat ze naar de volgende familie gaan.


GEBRUIKTE APPARATUUR MET GARANTIE

Als je een gebruikt product van ons huurt, valt het onder onze garantie. Het gebruik van babyspullen leidt tot slijtage en er kunnen lichte gebruikssporen op de producten zitten. Mocht je per ongeluk een defect of beschadigd product hebben, dan kun je gewoon contact opnemen met onze klantenservice, die je verder kan helpen.

VEELGESTELDE VRAGEN

GEBRUIK VAN HUURPRODUCTEN

VERZENDING EN BEZORGING

BETALING EN HERROEPINGSRECHT

BESCHADIGINGEN EN DEFECTEN

HUURVOORWAARDEN

ANNULERING EN RETOURNERING